Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0036702241737
Kérjen ajánlatot!

Hogyan kell alkalmazni(adagolási javaslat)

A Gluten Enzym gluténérzékeny egyének részére lett
kifejlesztve, akik az élelmiszerekben a glutént kerülni
kívánják, illetve annak kerülésére kényszerítve vannak,
különösképpen akkor, ha nem otthon készítik el ételeiket
saját maguk, hanem kantinban, étteremben, vagy barátoknál
étkeznek. Alkalmazási korlátozások: A Gluten Enzym támogatja
a glutén lebontását, azonban nem helyettesíti a gluténmentes
táplálkozást.

Felnőtteknek minden étkezés alkalmával 1-2 kapszulát
ajánlott bevenni egy kevés folyadékkal. Az adagot szükség
szerint (pl. nagyobb mennyiségű maradék glutént
tartalmazó ételek fogyasztása alkalmával) egészen 10
kapszulára lehet növelni. A kapszulákat széthúzhatók és
tartalmukat hideg, vagy langyos étellel (<40°C) is lehet
fogyasztani. Gyerekek részére nem ajánlott.