Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Egészség webáruházak

Webáruházak figyelem!

Képviseld te is a legjobb minőséget kiváló áron legyél a Dr Wolz csapatban.

Folyamatosan várjuk viszonteladók jelentkezését az ország bármely pontjáról, akik szívesen értékesítenének.

A  bioboltoknak legfontosabb ,hogy a legmagasabb minőségű klinikailag is tesztelt bizonyitott de legtisztább természetes készitménnyel lássák el vevőit.Dr Wolz cége termékei az egész világon megtalálhatóak,és komoly elismerésnek örvend.

Dr Wolz Gluten Enzym óriási elönye hogy a termék teljesen mentes,és vegan többi termékkel szemben nincsen benne szintetikus anyag!Abszolút vegán,laktóz,fruktóz,zselatin,színezékmentes termèk.Ugyanakkor a legerősebb glutén bontó hatású termék melyet klinikai vizsgálatok igazoltak.

vegan

  • Kálcium természetes kivonatú algából van.
  • Kapszula burok növényi
  • Glutén bontó hatóanyag meg a legnagyobb mennyiségű.

Dr. Ing. Wolz készítmények

Erre támaszkodhat: Meghatározzuk a legmagasabb színvonalat az előkészületek és a gyártási folyamatok minőségére. Különös jelentőséget tulajdonítunk Dr. med. Wolz szintén a biológiai anyagok biológiai hasznosíthatósága tekintetében. Ennek oka: A lényeges anyagok hatékonysága a legjobb, ha természetes formájukban és szinergikus összetételükben felszívódnak.

drwolz

A Dr. A Wolz Zell GmbH a DIN EN ISO 9001 szabvány szerint (a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés területén), valamint a HACCP tanúsítvánnyal rendelkező nemzetközileg elismert minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítási követelmények teljesítésével Dr. Ing. A Wolz Zell GmbH az Ön igénye, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű minőséget, a vevői elégedettséget és a minőségmenedzsment folyamatos fejlesztését.