Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Mindig glutén mentesen.

Mindig glutén mentesen.

A gluténérzékenység autoimmun betegség! Azonban ISMERT a kiváltó ágens, azaz a glutén, ezért ennek teljes megvonásával a beteg tünetmentessé tehető

Gluténmentesen étkezni azt jelenti,hogy minden terméket ki kell zárni élethosszan a táplálkozásunk során mely glutént tartalmaz.Azt tartják hogy az egyetlen megoldás a diagnosztizált gluténérzékenységre kizárólag a glutént TELJES MÉRTÉKEBEN KIZÁRÁSA..Azonban gluténmentesen élni mindent kizárni minden körülmények között nem olyan könnyű.Ezért megszületett,hosszas kutatás után egy új lehetőség Dr Wolznak is köszönhetően azért,hogy minden körülmények között teljesen sikeresen ki tudjuk zárni  a Glutént,hogy még véletlenül se jusson be a glutén a szervezetünkben ezzel támogatjuk,és sikeresebbé tehetjük gluténmentes étrendet.

Azt tudni kell,………..

 • hogy gluténmentesnek deklarált
  élelmiszerek akár 20 mg/kg
  glutént is tartalmazhatnak. Más élelmiszerek,
  mint pl. levesek, vagy szószok is
  tartalmazhatnak glutént.
  Akkor is, ha négy fogyasztóból egy megkísérli,
  hogy gluténtartalmú élelmiszereket kerüljön, ez
  a saját háztartáson kívül való étkezéskor
  majdnem lehetetlen.
 • Gluténmentes diéta mellett
  is 200 és 3000 mg/nap közötti lehet az akaratlan
  gluténfelvétel attól függően, hogy milyen
  komolyan követik a diétát.

GlutenEnzym.Mindenkinek jó aki gluténérzékeny…..

A GlutenEnzym nevű termék egyetlen amely bizonyitottan képes lebontani a gyomorba jutott véletlen glutén szennyeződést.

 • egyrészt ha nem vagyunk biztosak a táplálék mentességében biztonságot ad a diagnosztizált(cöliákiás)vagy nem diaagnosztizált  gluténérzékeny betegeknek hogy a gluténmentes táplálkozás közben még származék szinten sem jut be a glutén a szervezetében .

 • Ez miért fontos?Azonban nem árt az óvatosság, mivel a táplálékallergia is – ritka esetben ugyan – de okozhat olyan heves anafilaxiás (túlérzékenységi) reakciót, mely szakszerű orvosi ellátás nélkül életveszélyes is lehet.

Fontos, megemliteni hogy ez a készítmény nem helyettesíti a gluténmentes diétát,és nem alkalmas a cöliákia kezelésére, ám az étellel, itallal véletlenül elfogyasztott bekerült„rejtett” gluténszennyeződéseket teljes mértékben képes elbontani, ezáltal segítve a gluténmentes diéta tökéletes betartását és eredményességét.

 • Nem diagnosztizált gluténérzékeny……

Aki meg még nem diagnosztizált gluténérzékeny az evvel a termékkel megelőzheti elkerülheti azt,hogy cöliákiás legyen.Hisz ha rendesen kizárja a problémát jelentő glutént akkor nem fog ebbe a betegségbe belekerülni,ugyanakkor evvel a Dr Wolz termékkel az emésztését is javitja. 

Az ábra mutatja.