Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Dr Med Georg Wolz orvos,kutató,biotechnológus

Dr. med  Wolz Georg.

Dr Wolz Zell GMBH ügyvezető Igazgatója.
Általános orvostudományi szakorvos kutató,
élelmiszer és biotechnológiai mérnök.

Dr. Wolz a legkiválobb mércével késziti el termékeit a gyártási
eljárások minőségének tekintetében.
– Igényes minőségellenőrzések káros maradékanyagok tekintetében
– A készítmények teljesen biológiai alapját a legjobb természetes
anyagok képezik
– DIN EN ISO 9001:2008 szerinti minőségtanúsítvány (fejlesztés,
gyártás és forgalmazás)
A TÜV Süd általi ismételt tanúsítás annak bizonyítéka, hogy a Dr. Wolz Zell GmbH egy olyan
minőségtanúsítási rendszert és HACCP koncepciót alkalmaz, amely megfelel az ISO 9001

 

 

 

 

 

Tények.

Az első és egyetlen enzim, amely bizonyítottan
bontja a maradék glutént
igazolt hatás, mind in-vitro (prolin dús glutén esetében
egy gasztrointesztinális modellben) mind in-vivo (humán
tanulmányok)
A gyomorban – alacsony pH mellet is stabilis és
enzimaktív
Ellenáll a pepszin általi lebontásnak
Lebontja a glutén immunogén hatású komponenseit
A glutén szenzitív T-sejtek nem reagálnak a már
lebontott gluténre
Az Európai Unióban engedélyezve – kivizsgált
biztonság.