Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Minősítések

A legjobb munkaadó Rhein-Main

A Thromboflow a 2013-as év reformterméke lesz.

A Zell Oxygen Immunkomplex a 2014-es reformtermék.

A Curcumin Extract 45x a 2015-ös reformtermék.

 

Dr. Ing. Wolz készítmények

Erre támaszkodhat: Meghatározzuk a legmagasabb színvonalat az előkészületek és a gyártási folyamatok minőségére. Különös jelentőséget tulajdonítunk Dr. med. Wolz szintén a biológiai anyagok biológiai hasznosíthatósága tekintetében. Ennek oka: A lényeges anyagok hatékonysága a legjobb, ha természetes formájukban és szinergikus összetételükben felszívódnak.

A Dr. A Wolz Zell GmbH a DIN EN ISO 9001 szabvány szerint (a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés területén), valamint a HACCP tanúsítvánnyal rendelkező nemzetközileg elismert minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítási követelmények teljesítésével Dr. Ing. A Wolz Zell GmbH az Ön igénye, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű minőséget, a vevői elégedettséget és a minőségmenedzsment folyamatos fejlesztését.

Mi a rövidítése DIN EN ISO 9001?

A DIN EN ISO 9001 az ISO 9000 ff sorozat nemzetközileg elfogadott minőségirányítási szabványa, amely a minőségirányítási elveket tartalmazza. Elsősorban az ügyfélorientáció és a termelési folyamatok folyamatos és átfogó fejlesztése áll.

Mi az a HACCP?

A HACCP (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pont) egyfajta biztonsági rendszer az élelmiszeripar számára. Eredetileg a NASA-hoz tervezték, a kockázatkezelési rendszer a gyártási folyamat összes potenciális veszélyének elemzésén alapul. A folyamatok bontása a személyes higiéniától a kapcsolódó tisztítószerekig és a szállítók minőségi szabványaiig terjed. A HACCP koncepció a mikrobiológiai, kémiai és fizikai veszélyeket már a gyártás során azonosítja, és megfelelő intézkedésekkel kiküszöböli azokat.