Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Mik azok az enzymek?

Enzim-élesztősejt

Dr Wolz Zell GMBH az egyike a világon akik elöször készitettek enzym készitményeket.A cég az enzyme készitmények területén óriási tapasztalattal rendelkeznek.

Mik azok az enzimek?

enzim

Az enzimek – az élet gyújtószikrái – olyan fehérjék, amelyek lehetővé teszik az anyagcsere-folyamatokat a szervezetben. Az emésztéshez is szükségesek, új biológiai vegyületeket hoznak létre, szabályozzák az anyagcserét, vagy eltávolítják a sejtekből a „hulladékot”.

Mik azok a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek?

A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek felépítése hasonló az emberi sejtekéhez, és azokkal szoros rokonságban is állnak. A gyártás során ezeket a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejteket nem hevítjük és nem hőkezeljük, így az enzimek aktívak maradnak. Az enzimek olyan biológiai katalizátorok, amelyek nélkül az élet nem lehetséges. Sokféle biológiailag aktív alkotórész kötődik a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtekhez.

Az élesztőknek különböző fajtáik vannak. A sütőélesztő erjesztő hatású, a sörélesztő a sörfőzés hulladéka, amelynek azonban magas a vitamintartalma. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek ezzel szemben tele vannak értékes alkotórészekkel. Számos aminosavat, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és enzimet tartalmaznak. Ennek oka az, hogy gyümölcslén tenyésznek, és a természetes folyékony médiumukra töltjük vissza őket. Így biológiailag aktívak maradnak, és teljes energiájukat a test rendelkezésére bocsátják. Az élesztősejtek különösen vékonyfalúak, így a szervezet könnyen fel tudja venni és hasznosítani tudja őket.

Ott hatnak, ahol az erőnk keletkezik: minden egyes testi sejtben.

Mit tartalmaznak a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek?

A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek mindent tartalmaznak, amire az ember testi sejtjeinek szüksége van: esszenciális aminosavakat, vitaminokat, a sejtek építőköveit, pl. nukleotidokat, glutationt, koenzimeket és az enzimekhez kötődő nyomelemeket. Az emberi sejtekhez való hasonlóságuk garantálja a jó felszívódó-képességüket. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek – az emberi test sejtjeihez hasonlóan – kis biokémiai laboratóriumokként működnek.