Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Gyógyszertárak

Gyógyszertárak figyelem!

A Gluten Enzym Dr. Wolz cégének egyik terméke a GlutenEnzym melyet elöször hagyot jová az Europai Únió.A Dr Wolz cég Glutén Enzym az első és egyetlen enzim amely klinikailag kivizsgáltak,és bizonyitottan bontja a maradék glutént.

A gyógyszertáraknak a legfontosabb ,hogy a legmagasabb minőségű klinikailag is tesztelt készitménnyel lássák el vevőit.Dr Wolz cége termékei az egész világon megtalálhatóak,és komoly elismerésnek örvend.Nyugat európában ahol a egészségügy kiemelten fontos,és alap pillére a gyógyszertárak ott  a legmagasabb minőségű termékek forgalmazására igyekeznek melyek hatásai igazoltak .Dr Wolz termékei Európában de Nyugat Európában megtalálható főként pl Németországban,Ausztriában gyógyszertáraiban.A Dr Wolz termékei minden feltételnek megfelel,hisz pl.Németországban,Ausztriában ,és számos más ország gyógyszertárai forgalmazzák termékeit. 

Dr. Ing. Wolz készítmények

Erre támaszkodhat: Meghatározzuk a legmagasabb színvonalat az előkészületek és a gyártási folyamatok minőségére. Különös jelentőséget tulajdonítunk Dr. med. Wolz szintén a biológiai anyagok biológiai hasznosíthatósága tekintetében. Ennek oka: A lényeges anyagok hatékonysága a legjobb, ha természetes formájukban és szinergikus összetételükben felszívódnak.

drwolz

A Dr. A Wolz Zell GmbH a DIN EN ISO 9001 szabvány szerint (a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés területén), valamint a HACCP tanúsítvánnyal rendelkező nemzetközileg elismert minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítási követelmények teljesítésével Dr. Ing. A Wolz Zell GmbH az Ön igénye, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű minőséget, a vevői elégedettséget és a minőségmenedzsment folyamatos fejlesztését.

 

 

 

 

Mi a rövidítése DIN EN ISO 9001?

A DIN EN ISO 9001 az ISO 9000 ff sorozat nemzetközileg elfogadott minőségirányítási szabványa, amely a minőségirányítási elveket tartalmazza. Elsősorban az ügyfélorientáció és a termelési folyamatok folyamatos és átfogó fejlesztése áll.

Mi az a HACCP?

A HACCP (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pont) egyfajta biztonsági rendszer az élelmiszeripar számára. Eredetileg a NASA-hoz tervezték, a kockázatkezelési rendszer a gyártási folyamat összes potenciális veszélyének elemzésén alapul. A folyamatok bontása a személyes higiéniától a kapcsolódó tisztítószerekig és a szállítók minőségi szabványaiig terjed. A HACCP koncepció a mikrobiológiai, kémiai és fizikai veszélyeket már a gyártás során azonosítja, és megfelelő intézkedésekkel kiküszöböli azokat.