Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Filozófia

Természetesen bizonyíthatóan hatékony.

drwolz

A Dr. A Wolz Zell GmbH csak olyan termékeket állít elő, amelyek összetevőit tudományosan kutatták, és amelyek hatása bizonyított. Valamennyi készítmény természetes összetevőket tartalmaz, amelyek eredete csak a természet forrását használja. Különös hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok jó biológiai hozzáférhetőségére is.

Mert az összetevők jobban működnek, ha természetes formájukban felszívódnak. Nem lehet ilyen anyagok. Nagy dózisú vitaminok formájában. Mert: A különböző természetes hatóanyagok szinergikus összetétele döntő fontosságú. Ezek a természetesen biológiailag aktív készítmények védik a sejteket – szervezetünk legkisebb építőköveit – és így a testünket.

Tanulmányok, mint például a Freiburgi Egyetem, az Utrecht Egyetem (Hollandia) megerősítik a táplálkozási szintet és a hatékonyságot. A szennyezőanyag-maradékok széles körű minőségellenőrzése és a legjobb természetes nyersanyagok használata a tisztán biológiai alapot képezi.

Dr. Dr. Wolz 1969 óta működik. A Wolz termékek a világ több mint 30 országában érhetők el. Kiterjedt kapcsolatok és folyamatos kommunikáció a naturopathiás orvosokkal, klinikákkal és tudósokkal támogatják Dr. Ing. Wolz Cell GmbH.

Számos pozitív tapasztalat és ügyféljelentés létezik, és újra és újra megerősíti a jó hatékonyságot és minőséget.