Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Glutenenzym specifikus termék tanulmányok

Gluten Enzym-mel kapcsolatos termék spcifikus tanulmányok.

 

Prolil-oligopeptidáz az egyetlen enzim,amelyről a tudományosan kimutatták,hogy a glutént képes hatékonyan lebontani.Sikerült kimutatni,,hogy a prolil-oligopeptidáz egy in vitro rendszerben,amely utánozza az emberi gasztrointesztinális traktust,a glutén hatásosan lebontja.A gyomor viszanyai között a prolil-oligopeptidáz stabil,és aktiv

Az eddig kapható kommerciális glutén emésztési kiegészítő
készítmények alkalmazása esetében a glutén szenzibilis T-sejtek
továbbra is reagáltak, míg ugyanezen T-sejtek nem reagálnak
gluténre, amelyet a Gluten Enzym-ben található prolil-oligopeptidáz
enzim lebontott. Ez azért van így, mert a prolil-oligopeptidáz
specifikusan a gluténproteinekben található immunogén
komponenseket bontja le. Figyelem!Ezzel szemben azok az enzimek, amelyek
felhasználásra kerülnek a jelenleg kapható forgalmazott
táplálékkiegészítő szerekben, és amelyekről azt állítják, hogy
lebontják a glutént, sokkal kevésbé hatékonyak a glutén gyors és hatásos lebontása érdekében mint a GlutenEnzym.

 

 Vizsgálatok bizonyitották!Más készítményekkel ellentétben a Gluten Enzym Dr. Wolz-ban található Proliloligopeptidáz
a glutén nagy részét nagyon rövid időn belül volt képes kis
fragmentumokra bontani, amelyeket egyszerűbben lehet megemészteni. (18)