Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Dr Wolz Orvos kutató

Dr. med  Wolz Georg.

Dr Wolz Zell GMBH ügyvezető Igazgatója.
Általános orvostudományi szakorvos kutató,
élelmiszer és biotechnológiai mérnök.

Dr. Wolz a legmagasabb mércével mér a készítmények és gyártási
eljárások minőségének tekintetében
– Igényes minőségellenőrzések káros maradékanyagok tekintetében
– A készítmények teljesen biológiai alapját a legjobb természetes
anyagok képezik
– DIN EN ISO 9001:2008 szerinti minőségtanúsítvány (fejlesztés,
gyártás és forgalmazás)
A TÜV Süd általi ismételt tanúsítás annak bizonyítéka, hogy a Dr. Wolz Zell GmbH egy olyan
minőségtanúsítási rendszert és HACCP koncepciót alkalmaz, amely megfelel az ISO 9001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első és egyetlen enzim, amely bizonyítottan
bontja a maradék glutént
 igazolt hatás, mind in-vitro (prolin dús glutén esetében
egy gasztrointesztinális modellben) mind in-vivo (humán
tanulmányok)
 A gyomorban – alacsony pH mellet is stabilis és
enzimaktív
 Ellenáll a pepszin általi lebontásnak
 Lebontja a glutén immunogén hatású komponenseit
 A glutén szenzitív T-sejtek nem reagálnak a már
lebontott gluténre
 Az Európai Unióban engedélyezve – kivizsgált
biztonság.