Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Miért a legjobb gluténbontó a GlutenEnzym

A legtisztább,és legerősebb gluténbontó!

Az első specifikus glutén bontó készitményt a nagy múltú Dr Wolz cége készitette el elöszőr.

 • Európai Únió által először engedélyezett a biztonság érdekében klinikailag is bevizsgált legerősebb,és legtisztább gluténbontó készítményt.GlutenEnzym nem csak a többi termékhez képest a leggyorsabban,és legtisztábban a szervezetben bejutot glutén származékokat mellékhatás nélkül lebontja,hanem ennek következtében még kialakulhatot emésztési problémáknál segiti az emésztésének normális működését.

  Dr. Ing. Wolz készítmények

  Erre támaszkodhat: Meghatározzuk a legmagasabb színvonalat az előkészületek és a gyártási folyamatok minőségére. Különös jelentőséget tulajdonítunk Dr. med. Wolz szintén a biológiai anyagok biológiai hasznosíthatósága tekintetében. Ennek oka: A lényeges anyagok hatékonysága a legjobb, ha természetes formájukban és szinergikus összetételükben felszívódnak.

  A Dr. A Wolz Zell GmbH a DIN EN ISO 9001 szabvány szerint (a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés területén), valamint a HACCP tanúsítvánnyal rendelkező nemzetközileg elismert minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítási követelmények teljesítésével Dr. Ing. A Wolz Zell GmbH az Ön igénye, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű minőséget, a vevői elégedettséget és a minőségmenedzsment folyamatos fejlesztését.

 • A készitmény vegán! Laktóz, fruktóz, zselatin, színezékmentes termék.
 • Más készítményekkel ellentétben a Gluten Enzym Dr. Wolz-ban található Proliloligopeptidáz a glutén nagy részét nagyon rövid időn belül volt képes kis fragmentumokra bontani, amelyeket egyszerűbben lehet megemészteni. (18)
 • Ezzel szemben azok az enzimek, amelyek
  felhasználásra kerülnek a jelenleg kapható forgalmazott
  táplálékkiegészítő szerekben, és amelyekről azt állítják, hogy
  lebontják a glutént, sokkal kevésbé hatékonyak a glutén gyors és hatásos lebontása érdekében.

Lásd az ábrán