Minősítés
ISO 9001
E-mail
glutenenzym@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!

Milyen hatása van a gluténbontó GlutenEnzym-nek?

A Glutén Enzim ,és kálcium hatása.

GlutenEnzym nem csak a többi termékhez képest a leggyorsabban,és legtisztábban a szervezetben bejutot glutén származékokat mellékhatás nélkül lebontja,hanem ennek következtében még kialakulhatot emésztési problémáknál segiti az emésztésének normális működését.

                A Dr Wolz cég Glutén Enzym-je az első és egyetlen készitmény mely tudományos kisérleti tanulmányok bebizonyitották,hogy bontja a glutént a kigészitő kálciummal pedig az emésztési enzimek normális funkcióját segiti elő.A glutén immunogén alkotói a prolaminok,amelyek sok glutamint,és prolint tartalmaznak.Mivel a szervezet nem rendelkezik olyan enzimekkel,amelyek ezeket az immunogén hatású prolinban gazdag fehérjéket le tudják bontani,sok ember érzékenyen reagál a gluténre.

Figyelem!              

A GlutenEnzym-mel a szervezetnek a nagy mennyiségű benne lévő hatóanyag prolil-oligo-peptidázzal  pont az az enzim lesz rendelkezésre bocsátva amelyel a gluténérzékenységért felelős hosszú láncú prolin szekvenciákat lebontani képes.Ezáltal a glutén elvesziti az allergizáló komponensét,és hatástalanitva lesz.

 

 

 

 

A glutén enzim a hosszú láncú prolin szekvenciákat már a gyomorban bontja le,úgy hogy a glutén elveszti az immunogén komponenseit.

 

Biológiai szemszögből nézve a gluténszenzitiv T-sejtek már nem reagálnak az enzim által lebontott prolaminra,mivel a receptorok a lebontott prolamint már nem ismerik fel fel.Igy elmarad az immunilógiai reakció.